Un alt jucător de la SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a fost convocat la o acțiune din „fereastra” FIBA pentru echipele naționale.

Este vorba despre macedoneanul Adem Mekić, chemat să-și reprezinte țara la meciurile cu Slovacia (23 februarie) și Norvegia (26 februarie).

Reprezentativa de seniori a Macedoniei de Nord este implicată la rândul ei în precalificările EuroBasket 2025, partidele menționate fiind incluse în această campanie.

Mekić se va afla la lotul național în perioada 19-26 februarie.

Vă reamintim, pe adresa clubului timişorean au sosit recent adrese de convocare pentru antrenorul Dragan Petricevic și pentru trei jucători în vederea unor acțiuni ale loturilor naționale.

În perioada 16-27 februarie, liderul staff-ului tehnic al echipei SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara va conduce în calitate de selecționer naționala de seniori a României la o nouă acțiune din campania de precalificare la FIBA EuroBasket 2025 (pregătire și meciuri oficiale).

De asemenea, jucătorii Alexandre Maticiuc, Antonio Năsturescu și Edward Petrescu au fost convocați pentru cantonamentul de pregătire al lotului universitar ce se va desfășura între 16 și 22 februarie.

Această selecționată va participa la Jocurile Mondiale Universitare, competiție programată în perioada 28 iulie – 8 august la Chengdu (China).

Totodată, Edward Petrescu se află pe lista rezervelor pentru acțiunea din această lună a „vulturilor”.