Aziz Njoya Njifakue a lăsat Liga a IV-a Timiş, unde evolua la CSM Lugoj, urmând să-şi continue cariera în eşalonul secund al fotbalului românesc, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Atacantul camerunez în vârstă de 27 de ani a fost unul dintre cei mai prolifici marcatori din „D” în stagiunea precedentă.

Alături de „vulturii” lugojeni, a ratat la mustaţă titlul în cel mai vestic judeţ al ţării, precum şi şansa de a evolua în barajul de promovare în Liga a III-a, la care a participat CSC Peciu Nou, echipă ce a reuşit să facă saltul valoric mult-dorit.

Njifakue a marcat 36 de goluri în ediţia 2022-2023, fiind al treilea cel mai bun marcator al campionatului, după Dan Silaghi Perju şi Bogdan Moroşan, care au punctat de câte 39 de ori.

La Viitorul Pandurii Târgu Jiu, el a fost dorit de antrenorul timişorean Călin Cojocaru.

„Pierdem numărul 9 al echipei, după o perioadă în care a marcat un număr impresionant de goluri. Acest lucru a făcut să îl remarce o echipă din liga a doua, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Aşa este mai bine pentru toţi. Urăm succes atât celor care l-au achiziţionat, cât şi jucătorului. Clubul a pierdut pe o parte, dar a câştigat pe alta”, se arată într-un comunicat al grupării CSM Lugoj.

În schimbul lui Aziz Njoya Njifakue, Viitorul Pandurii Târgu Jiu va livra două containere ce vor fi utilizate ca vestiare la noua bază sportivă de la Liceul Agricol din Lugoj.