Handbaliştii alb-violeţi vor disputa două noi teste la finalul acestei săptămâni, cu ocazia „Cupei Poli”.

Două echipe din Serbia și două din România participă la ediția din acest an.

Vineri se vor juca semifinalele după următorul program:

  • ora 16:00: Universitatea Cluj – Metaloplastika Sabac
  • ora 18:00: SCM Politehnica Timișoara – Proleter Zrenjanin

Sâmbătă vor avea loc meciurile de clasament:

  • ora 11:00: finala mică
  • ora 13:00: finala mare

Partidele se vor desfăşura la sala „Constantin Jude”.

„Pregătirile decurg bine. Conform planificării, ne aflăm în punctul în care ne doream să fim acum, cu două săptămâni înainte de începerea campionatului. La Cupa Poli, vrem să vedem o îmbunătățire a jocului. În turneul din Baia Mare, toți handbaliștii noștri s-au mișcat bine, dacă ținem cont că aveam mai puțin de o săptămână de pregătire, dar acum ne dorim o creștere. Fiecare jucător poate face acest salt și sper să-l arate la Cupa Poli”, a declarat antrenorul secund Sorin Sărăndan.

Handbaliștii alb-violeţi s-au antrenat în această perioadă la sala „UVT” de pe strada Oituz, întrucât la sala Constantin Jude au fost efectuate lucrări la pardoseală.

Partidele de la „Cupa Poli” vor reprezenta verificări înaintea startului de campionat, programat în 27 august.

SCM Politehnica Timişoara va juca pe teren propriu la acea dată cu CSM Focşani.

„Avem speranțe că putem face mult mai mult în noul sezon. Jocul va fi puțin diferit față de campionatul precedent. Băieții au început să înțeleagă filosofia echipei tehnice și rămâne să mai facem reglajele necesare. Cei doi nou-veniți asigură un plus valoric: Tomi Stojkovic poate da siguranță în poartă și poate fi un reper pentru mai tinerii săi colegi, iar Toni Pribanic ne dă mai multe soluții pentru postul de pivot”, a mai spus Sorin Sărăndan.