Turul al doilea principal din faza naţională a Cupei României propune miercuri, de la ora 17:30, două meciuri interesante în judeţul Timiş.

Cel mai echilibrat dintre ele este cel dintre Phoenix Buziaş şi Politehnica Timişoara, echipe care se pregătesc să ia startul pe cea de-a treia scenă fotbalistică.

Iniţial, dorinţa organizatorilor a fost ca această partidă să se desfăşoare pe arena „Electrica” şi a fost mutată apoi pe terenul din Carani şi, din nou, pe stadionul „Tineretului” din Lugoj!

În cele din urmă, jocul menţionat va avea loc în oraşul de pe râul Timiş, miercuri, cu începere de la ora 17,30.

Pe aceleaşi coordonate de timp este programat şi duelul CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Ripensia.

Gazdă este arena „Emilian Pavel” din comuna situată la marginea Timişoarei.

Formaţia vizitatoare a retrogradat din Liga a II-a şi a anunţat în această vară că nu va continua la nivel de seniori, urmând să se axeze doar pe dezvoltarea tinerilor din propria academie, revenind asupra deciziei şi înscriindu-se în eşalonul al şaselea, ultimul palier valoric din fotbalul românesc.

Aşadar, un nou start pentru Ripensia, care va avea de spart miercuri, de la ora 17,30, o nucă devenită mai tare decât ea, pe CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, echipă care activează la nivelul celei de-a treia divizii.

În turul al doilea principal din faza naţională a Cupei României sunt programate astăzi 30 de partide.