Asociaţia Fotbal Club Ripensia Timişoara desfăşoară în această perioadă prima etapă de monitorizare şi selecţie a copiilor şi juniorilor în cadrul proiectului „De pe maidan, la sportul de performanţă”, finanţat prin Centrul de Proiecte Timişoara.

„Suntem în plină vară, copiii și adolescenții noștri sunt în vacanță, iar noi ne-am gândit că am putea și noi face ceva pentru a pune orașul în mișcare. Ce ne propunem? În primul rând, selectarea de tineri jucători pentru a fi cooptați în cadrul grupelor din cadrul clubului nostru. În același timp, acest proces de depistare a tinerelor talente din orașul nostru va fi susținut și de o campanie de conștientizare a importanței sportului și a mișcării, atât la nivelul adolescenților, cât și în mediul persoanelor sedentare și vârstnicilor”, se arată într-un comunicat al clubului Ripensia.

Primul tur de selecţie pentru copiii și juniorii născuți între anii 2008 și 2018 (inclusiv) va începe în curând.

Cartierele Ciarda Roșie, Fabric și Freidorf sunt primele în care se vor derula acțiunile principale ale proiectului, până inclusiv în luna septembrie.

„Îți place fotbalul? Îți dorești să îmbraci echipamentul unui club profesionist? Dacă răspunsul la cele două întrebări este „da” și dacă ești născut/ă între 2008 și 2018 dă-ne un semn. Mai precis, sună-ne la numărul de telefon 0735687888, iar Iulian Prodana îți va da toate informațiile legate de procesul de selecție. Ne vom întâlni și, împreună cu alți copii și juniori îndrăgostiți de fotbal, vom pune orașul în mișcare!”, este mesajul oficialilor Ripensiei Timişoara.