Echipa feminină de senioare a CSU Politehnica Timișoara a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de handbal pe plajă.

La seniori masculin, handbaliștii alb-violeți, care se pregătesc să debuteze în sezonul 2023-2024 al Diviziei A, au încheiat pe poziția a patra, după o finală mică intens disputată cu CSU Galați, pierdută cu greu de sportivii antrenați de Emil Stolojan.

Competiţia a avut loc în perioada 1-3 septembrie pe plaja „Blanco Beach By Bavaria Blu” din Mamaia.

„Participarea noastră la turneul de handbal pe plajă este foarte importantă în perspectiva noului sezon. Este mult mai solicitant și aduce un plus semnificativ când vine vorba despre pregătirea fizică, dar și cea tehnică. Se joacă doar din piruete, din sărituri. Practic, prezența noastră la Campionatul Național de Beach Handball este ca un cantonament binevenit înaintea începerii campionatului”, a declarat Emil Stolojan, antrenorul celor două echipe de la CSU Politehnica Timişoara.

Băieţii evoluează în Divizia A – Seria A şi se pregătesc de startul în noul sezon handbalistic.

Înaintea începerii campionatului, „studenţii” vor evolua sâmbătă într-un amical la Sânnicolau Mare contra echipei locale Unirea.

CSU Politehnica Timișoara va debuta în noul sezon sâmbătă, 16 septembrie, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova.