Divizionara a patra Progresul Gătaia nu a stat mult timp fără antrenor principal.

După ce Sorin Gheju a renunţat la funcţie alegând să semneze cu CSC Peciu Nou, managerul Emanuel Roşu l-a convins să preia frâiele pe Flavius Ion.

Numirea a fost oficializată la sediul Primăriei Gătaia, în prezenţa edilului Raul Cozarov şi a reprezentanţilor clubului Progresul.

Flavius Ion are 33 de ani şi a reuşit o performanţă remarcabilă în ediţia precedentă a Ligii a IV-a Timiş, încheind pe locul al treilea cu echipa Flacăra Parţa.

„Nu pot decât să fiu mândru că o echipă de tradiţie cum este Progresul Gătaia crede în capacitatea mea de a o conduce spre succes. Nu îmi rămâne altceva de făcut decât să muncesc! Mulţumesc conducerii şi domnului primar pentru încrederea acordată şi sper să-i răsplătesc prin rezultate”, au fost primele cuvinte ale lui Flavius Ion în noua sa calitate de antrenor principal al grupării din Gătaia.

„Îi urez succes lui Flavius, sper să avem o colaborare frumoasă, cu rezultate cât mai bune”, a precizat, la rândul său, primarul Raul Cozarov.

Emanuel Roşu a spus următoarele: „Am încredere în Flavius, este tipul de om ce se implică cu tot sufletul într-un proiect. A demonstrat-o şi a fost prima opţiune”.

Citeşte şi articolul: Sorin Gheju pleacă de la Gătaia şi preia echipa din Peciu Nou