La Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea duelurilor de la turneul final al Cupei României U19 la futsal, ediţia 2022-2023.

CFR Timişoara va da piept în sferturile de finală cu CSM Târgu Mureş. Echipa din oraşul de pe Bega s-a calificat în această fază după ce a eliminat-o în turul precedent la sala „Constantin Jude” pe ACS Şoimii Şimand cu scorul de 12-6, iar la debutul în competiţie a trecut de ACS Metropolitan Işalniţa cu 5-2 într-o partidă jucată la Craiova.

Celelalte meciuri din sferturile de finală sunt următoarele: ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ – CSJ Ştiinţa U Craiova, CSO Viitorul Dărăbani – ACS Fortius 2014 Buzău şi FK Odorheiu Secuiesc – ACS KSE Târgu Secuiesc.

Dacă va avansa în careul de aşi al Cupei României, CFR Timişoara va întâlni câştigătoarea duelului CSO Viitorul Dărăbani – ACS Fortius 2014 Buzău.

Perioada de desfăşurare a turneului final este 22-24 aprilie.

În prima zi sunt programate cele patru meciuri din sferturile de finală, pentru ca apoi să aibă loc, în zile consecutive, partidele din penultimul act şi finala.

Gazdă a fost desemnată oraşul Piatra Neamţ.