CSC Dumbrăviţa s-a impus cu scorul de 2-0, sâmbătă, în ultimul meci disputat pe teren propriu în acest an calendaristic, în fața Unirii Constanța.

Partida din etapa a 15-a a Ligii a II-a a consemnat deblocarea alb-verzilor, care veneau după o serie negativă, de șase înfrângeri consecutive în campionat și în Cupa României.

Jocul de sâmbătă s-a disputat pe un teren greu, îmbibat cu apă, care i-a încurcat pe jucătorii ambelor formații. Chiar și așa, ritmul a fost foarte bun, iar ocaziile clare de gol neașteptat de numeroase pentru o asemenea suprafață.

Scorul a fost deschis la prima acțiune de atac a meciului, în minutul 3, atunci când Paulevici l-a lansat excelent pe Petre Simon, care a marcat la colțul lung, de la 14 metri lateral dreapta.

S-a făcut 2-0 în minutul 57, Paulevici marcând din pasa lui Ghinescu.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Amariei, Gîsă, Zurbagiu (cpt.), Ghinescu – L. Bodri, Tănase, Curea – Paulevici (Olaru ’83), Simon, Martinov. Antrenor: Cosmin Stan.

„A fost un meci de șase puncte! Am reușit să câștigăm, sper că ne-am deblocat cu victoria asta și sper să luăm puncte și din ultima deplasare, cea de la Râmnicu Vâlcea, cu CSC Șelimbăr. Cred că dacă terenul ar fi fost bun ați fi văzut un spectacol extrem de agreabil. Ambele echipe au fost preocupate să joace, au avut un joc ofensiv bun. Păcat că starea terenului nu le-a permis în totalitate jucătorilor să-și etaleze calitățile. Suferim la finalizare, iar asta se și vede. Golgheterii noștri de până acum au doar două goluri – Ghinescu, Simon și Paulevici. Cred că asta spune totul despre oamenii de gol pe care îi avem în echipă. Nu am făcut schimbări pentru că am fost mulțumit de joc. Chiar am fost mulțumit! La alte meciuri, făceam și câte trei sau patru modificări, iar cei veniți de pe bancă nu aduceau nimic în plus. Astăzi chiar a mers foarte bine jocul. Am făcut o singură schimbare, când Paulevici s-a accidentat, iar în locul său a intrat Olaru, care a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale lui în Liga a II-a, chiar dacă a jucat puțin. Asta vreau eu de la el! La Paulevici, cred că a fost doar o încărcare musculară foarte mare, pentru că a făcut mult efort. Dar voi vorbi și cu medicul să vedem exact situația lui”.Cosmin Stan

Sursa foto: cscdumbravita.ro