„Leii” din Banat au învins-o miercuri seară pe CSA Steaua şi au urcat pe locul al doilea în clasamentul Conferinţei B din Liga Naţională de Baschet Masculin Mozzart Bet.

La capătul unui meci strâns, SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara s-a impus cu 88-84 în faţa unei asistenţe numeroase, în tribuna sălii „Constantin Jude” aflându-se peste o mie de spectacori.

Pe sferturi, scorul a fost 24-21, 20-19, 18-20, 26-24.

Adam Mirković a revenit pe teren în partida cu titrata echipă din Bucureşti, el accidentându-se la începutul lunii decembrie, în jocul de pe teren propriu cu CSM ABC Athletic Constanţa.

Miercuri seară, cel mai bun marcator de pe teren a fost Igor Kesar, autor a 25 de puncte.

Jucătorul sârb a fost aproape de double-double, bifând şi nouă recuperări, câte a reuşit şi Nikola Gajić, care a pus pe tabelă 10 puncte.

Ceilalţi realizatori în alb-violet au fost Adem Mekić (13p), Laszlo Lazar (11p), Eric McClellan (10p), Robert Schipor (6p), Ilija Đoković (6p), Edward Petrescu (5p) şi Adam Mirković (2p).

Pentru SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara urmează două deplasări „legate”.

Sâmbătă, în campionat, echipa antrenată de Dragan Petricevic va da piept cu CSM ABC Athletic Constanţa (ora 18,30), iar miercuri, în Alpe Adria Cup, este programată partida cu formaţia poloneză Dabrowa Gornicza (ora 19).