Astăzi, la stadionul „Știința”, jucătorii divizionarei secunde Politehnica Timișoara s-au reunit în vederea pregătirii sezonului de primăvară.

La primul apel din 2023 al antrenorului principal Octavian Benga au fost prezenți 19 jucători, doi dintre aceștia, ambii portari, provenind de la centrul juvenil al clubului alb-violet.

Lotul prezent la primul antrenament din noul an a fost următorul:

  • portari: Murariu, Balica (juniori), Urdeș (juniori);
  • fundași: A. Mada, Bocșan, Taub, Oanea;
  • mijlocași: D. Radu, Ignea, Tiihonen, Gologan, Bakoș, Olariu, Pureca, Marincu, Bîrnoi, D. Benzar;
  • atacanți: R. Țurcaș, Pașcalău.

Onni Tiihonen (22 de ani) este un mijlocaș central finlandez care a fost legitimat în prima parte a sezonului la Viitorul Dăești.

Patrick Pașcalău (17 ani, atacant) a jucat în toamnă la CSC Dumbrăvița.

Denis Mladin (17 ani, fundaș dreapta) vine de la LPS Bihorul Oradea.

Mai mulți jucători, printre care Karatasios și Celani, au fost învoiți.

Politehnica Timișoara va efectua un cantonament pe plan local.

În zilele următoare, vor fi oficializate mai multe transferuri, precum și câteva rezilieri de contracte.

„Am încheiat anul 2022 cu o victorie. Am obținut patru puncte cu două echipe bune, acestea ne dau speranță pentru realizarea obiectivului de a ne salva de la retrogradare. S-au întâmplat multe lucruri în ultimul timp. Cele benefice ar fi că s-ar putea ca unii iubitori ai Politehnicii ar putea veni alături de noi, mai multe vom afla la sfârșitul acestei săptămâni. Sper ca Poli să devină mai puternică și mai bine organizată. Lucrurile mai puțin benefice sunt anumite rezilieri de contract și faptul că unii dintre jucătorii care am dorit să rămână și-au exprimat dorința de a pleca de la echipa noastră”, a declarat antrenorul Octavian Benga.