Divizionara secundă Ripensia Timișoara s-a despărțit de trei jucători.

În a doua jumătate a acestui sezon, portarul Ștefan Dobre, fundașul Andrei Macrițchii și mijlocașul Tudor Călin nu vor mai evolua la echipa din capitala Banatului, ei fiind puși pe liber.

Dobre, născut în anul 2001, a venit la Ripensia în 2018, având o singură perioadă petrecută în afara clubului timișorean, la Academica Clinceni, în prima parte a stagiunii 2021-2022. El a apărat de 54 de ori la nivel oficial poarta Ripensiei.

Macrițchii, născut în anul 1996, a venit la clubul de pe Bega în ianuarie 2020. De atunci și până în momentul despărțirii, internaționalul din Republica Moldova a jucat de aproape 50 de ori pentru Ripi, marcând două goluri.

„Andrei a fost un exemplu de seriozitate și profesionalism în tricoul roș-galben, fiind un adevărat model pentru colegii săi mai tineri. A demonstrat tărie de caracter și după ce a fost accidentat grav în toamna anului trecut, revenind pe teren în acest sezon”, menționează oficialii Ripensiei.

Tudor Călin, născut în anul 2000, a îmbrăcat tricoul în roșu și galben începând din 2019.

Și el a avut o jumătate de sezon în care nu a evoluat pentru Ripi, tot în prima jumătate a sezonului 2021-2022, când a fost legitimat la UTA Arad.

Călin a bifat 66 de prezențe competitive la Ripensia, cu cinci goluri marcate.

„Le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut sub culorile lui Ripi! Le urăm mult succes în continuare!”, este mesajul de despărțire al oficialilor Ripensiei.