Etapa a 38-a din Liga Zimbrilor aduce pentru handbaliştii alb-violeţi o deplasare la Odorheiu Secuiesc.

Meciul cu echipa locală CSM, penultima clasată, va avea loc mâine, de la ora 18.

Va fi prima partidă în deplasare pentru SCM Politehnica în 2023, după cele trei disputate pe teren propriu – două în campionat şi una în Cupa României.

„Sunt două aspecte legate de acest meci. Odorhei joacă bine acasă şi acela referitor la faptul că noi plecăm oarecum drept favoriţi, chiar dacă ei evoluează bine pe teren propriu, postură dată de locul superior din clasament. Îmi place mai mult varianta cealaltă, când suntem outsideri, de exemplu când jucăm la Buzău şi nu ne dă nimeni nici o şansă, când jucăm la Steaua şi nu ne dă lumea șanse. În astfel de confruntări eu trebuie să fac tot ce este posibil pentru ca echipa să fie concentrată la maximum, să nu tratăm meciul superficial, pentru că s-a mai întâmplat aşa, chiar în turul cu Odorheiu Secuiesc, câştigat greu”, a punctat antrenorul Mihai Rohozneanu.

CSM Odorheiu Secuiesc a strâns doar trei puncte în actuala ediţie de campionat, doar CSM Oradea având o linie de clasament mai slabă.

SCM Politehnica a acumulat 16 puncte şi se află pe poziţia a noua.

În meciul din tur, jucat la 24 septembrie, alb-violeţii s-au impus la sala „Constantin Jude” cu scorul de 35-29 (17-13).