SCM Politehnica Timişoara joacă al doilea din seria de trei meciuri consecutive pe teren propriu.

Alb-violeţii întâlnesc echipa CSU din Suceava sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, la sala „Constantin Jude”, în etapa a 17-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Cele două formaţii sunt despărţite de patru puncte în clasament, cu adversara din Suceava plasată mai bine.

„Consider că pentru noi acum începe o nouă etapă, cele zece runde care ne pot duce într-o parte sau în alta a clasamentului, şi aici mă refer la baraj sau la evitarea lui. Este un meci foarte important, pe care îl vom trata foarte serios şi ne dorim ca prin jocul prestat să obținem trei puncte. Suceava etalează un handbal în viteză, își creează foarte multe situații și deseori profită de ele”, a declarat tehnicianul polist Mihai Rohozneanu.

Este al doilea meci consecutiv pe teren propriu pentru alb-violeţi, care săptămâna trecută au primit vizita campioanei Dinamo Bucureşti.

„M-am simțit foarte bine cu tribunele pline la meciul cu Dinamo, mi-am adus aminte de vremurile trecute. Când sunt puțini spectatori, ți se pare că ești… la antrenament. Pentru noi, de acum încolo, fiecare meci este ca o finală și trebuie să le abordăm fără rabat, să dăm totul pe teren și să câștigăm punctele care să ne ducă spre prima jumătate a clasamentului”, a spus şi pivotul Albert Cristescu.

A treia partidă pe teren propriu va fi miercuri, cu CSM Bacău, în Cupa României.