SCM USV Timişoara a ratat podiumul Ligii Naţionale de Rugby, pierzând finala mică disputată astăzi pe stadionul „Arcul de Triumf” din capitală: 18-44 cu Dinamo Bucureşti.

Bănăţenii au condus cu 5-0 şi 11-3, reuşind primul eseu în secunda 39, prin Manumua, la întâia şarjă ofensivă.

Fuhri a culcat la rândul său balonul în terenul de ţintă advers, iar Conache (o transformare şi o lovitură de pedeapsă) şi Vlaicu (o lovitură de pedeapsă) au adus celelalte puncte ale formaţiei din oraşul de pe Bega.

Dinamo a dominat repriza secundă, reuşind să întoarcă rezultatul şi să se distanţeze pe tabelă graţie punctelor semnate de Schwartz (4 eseuri), Ciocoiu (un eseu), Williams (3 lovituri de pedeapsă), Williams (4 transformări) şi Kisting (o transformare).

SCM USV Timişoara încheie aşadar pe locul al patrulea în Liga Naţională, urmând să dispute duminica viitoare finala Cupei României împotriva echipei Steaua Bucureşti (ora 12,45, stadionul „Arcul de Triumf”).

Bănăţenii rămân în această săptămână în zona capitalei, ei antrenându-se până duminică la Snagov.

Campioana din acest sezon este CSM Ştiinţa Baia Mare, care a trecut astăzi, scor 22-15 (9-10), tot pe stadionul „Arcul de Triumf”, de CSA Steaua Bucureşti, în finala mare a Ligii Naţionale de Rugby.

Sursa foto: Facebook – Rugby Romania