SCM winsed.swiss UVT 2 Timișoara s-a impus fără nici un fel de emoție, scor 94-71, duminică, la sala „Constantin Jude”, în fața grupării ACS Ralph Brașov, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a din Liga 1 de baschet masculin.

Scorul pe sferturi a fost 31-14, 23-20, 29-18, 11-19. „Leii” mici au câștigat, așadar, trei dintre cele patru perioade de joc de zece minute, pierzând-o doar pe ultima, când au fost efectuate mai multe schimbări.

De altfel, antrenorul Aref Gyori – Kaed Bey a folosit toți cei 12 jucători trecuți pe foaia oficială, inclusiv juniori de la echipa U15 a clubului timișorean, calificată la turneul semifinal al Campionatului Național rezervat categoriei de vârstă menționate.

Cei mai buni marcatori în alb-violet au fost Roland Stanciu și Șerban Horga, cu câte 19 puncte.

După o prestație solidă în meciul din Liga Națională cu CSM Petrolul Ploiești, Robert Schipor a totalizat în ziua următoare în eșalonul inferior 16 puncte, contribuind din plin la succesul „satelitului” din eșalonul secund.

Celelalte puncte ale învingătoarei au fost marcate de Marc Martonfi (13p), Alexandru Petcana (9p), Darius Ile (9p), Robert Jude (6p) și Fabian Jurchescu (3p).

SCM winsed.swiss UVT 2 Timișoara se află pe locul al patrulea în grupa A din Liga 1 de baschet masculin, cu opt victorii obținute în acest sezon.

Duminică, formația pregătită de Aref Gyori – Kaed Bey va evolua la Târgu Jiu.